A Marshable.com-on Samantha Murphy azt fejtegeti, hogy miért jó, és átfogó választás a Google+ annak, aki közösségi hálózatot választ. Az érvek alátámasztására az infographic Labs összerakott egy infografikát, amivel szemlélte ezeket.

 

 

 

Az első, és legfontosabb kényszerítő ok a Google+ használatához, hogy a Google alkalmazások (Gmail, Google Docs, Picassa és a játékok) profi, problémamentes integrációja megoldott. Könnyű a videó chat használata a Hangout segítségével, és az adatvédelmi beállítások használata is egységes.

De mit érnek az előzőkben említett kényszerítő funkciók, ha a barátok és a családtagok még nem használják a Google+ -t?
A Google+ -os hálózatnak a 100 millió felhasználójával még hosszú utat kell megtennie, hogy akkorra közösségi bázist építsen ki mint a rivális, több mint 800 millió taggal rendelkező Facebook (már több mint 1 milliárd).

A infografika néhány érdekes Google+ statisztikai adatra is rávilágít, beleértve, hogy a férfiak közel 70%-át teszik ki a felhasználóknak. Eközben a top Google+ felhasználók a követők száma alapján:  Britney Spears (2,67 millió), Snoop Dogg (2,33 millió európa), a Google vezérigazgatója, Larry Page (2,24 millió), Ashley Tisdale (2,04 millió) és Hugh Jackman (1,96 millió).

A teljes méretű infografika innen letölthető infographic Labs

Téged meggyőzött a 20 érv? Váltani fogsz Google+-ra, esetleg elkezded használni a Facebook , vagy a Twitter mellett is?

Pin It on Pinterest