Május elején “Felbolydult az online tárhelyek mezőnye” címmel jelent meg írásunk (SG.HU) nyomán arról, hogy a Google Drive ingyenes tárhelyszolgáltatás, 5GB-os tárhelyet ajánl Google fiókkal rendelkező felhasználóinak. Ezzel a lépéssel legyűrte a közkedvelt Dropbox online tárhely szolgáltatót.

A Dropbox most visszavág.

Ingyenes regisztrációval továbbra is 2GB-os kínál a Dropbox, de ez a tárméret 18GB-ig növelhető díjfizetés nélkül, csak mozgósítani kell ismerőseinket, hogy meghívásunkra regisztráljanak Ők is, ekkor ismerősönként 500MB-al növekszik a felhasználható tárhelyünk mérete.  😆

Dropbox fiókunkhoz csatlakoztathatjuk Facebook, Twitter fiókunkat is. Csatlakozásonként + 125 MB-ot kapunk, és perce könnyű megosztási csatornát ezekre a közösségi portálokra.

Közösségi hálózatok használatával újabb 125MB-125MB ajándék területet kapunk

Közösségi hálózatok használatával újabb 125MB- 125MB ajándék területet kapunk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajrá Dropbox-ra fel, gyűjtsünk együtt ingyenes tárterületet, regisztráljatok a Dropbox-ra ITT!
Természetesen akinek  kevés az ingyenes 18GB, az vásárolhat havi díjért 100, 200, vagy akár 500GB-ot is, illetve cégek akár 1Tb-ot is.

Használtok online drive-ot fájljaitok, képeitek, dokumentumok kezelése, megosztására. Ha tetszett a cikkünk lájkoljátok, plusszegyezzétek, osszátok meg ismerőseitekkel.

Pin It on Pinterest